Τοπικά Νέα

Ιθάκη: Σφοδρή χαλαζόπτωση – Έβγαλαν τις μπουλντόζες για να καθαρίσουν τους δρόμους

Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε το απόγευμα της Τρίτης το νησί της Ιθάκης, με αποτέλεσμα να επιστρατευτούν ακόμα και… μπουλντόζες για να καθαρίσουν οι δρόμοι.

Ο δήμαρχος της Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας, μίλησε στην ΕΡΤ για τη χαλαζόπτωση που προκάλεσε έντονα προβλήματα. Όπως είπε: «για να μπορέσουμε να καθαρίσουμε τους δρόμους βγάλαμε μπουλντόζες. Αντιμετωπίσαμε την κατάσταση σαν να είχε χιονίσει. Επί 45 λεπτά είχαμε έντονη χαλαζόπτωση με το χαλάζι, σε πολλά σημεία, να ξεπερνά τα 40 εκ.».

Σύμφωνα με τον κ. Στανίτσα, πολλά σπίτια πλημμύρισαν γιατί έκλεισαν οι υδρορροές από το χαλάζι, ενώ μεγάλα προβλήματα υπήρξαν σε δρόμους και στην αγροτική παραγωγή.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα