Site icon NewsIT

Καιρός: Ιστορική χιονόπτωση στα Τρίκαλα – Μέρες 1987 με 30 πόντους χιόνι [vid]

11.01.2017 | 10:20
ΦΩΤΟ από trikalaola.gr

ΦΩΤΟ από trikalaola.gr

Σφοδρή χιονόπτωση σημειώνεται στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας, θέτοντας σε επιφυλακή τις δημοτικές Αρχές και τις περιφερειακές ενότητες των νομών. Με απόφαση της δημοτικής Αρχής...

του δήμου Καρδίτσας, όλα τα σχολεία του δήμου Καρδίτσας θα παραμείνουν σήμερα κλειστά. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Επίσης, με απόφαση του δημάρχου Τρικάλων Δημήτρη Παπαστεργίου, και σήμερα τα σχολεία στην περιφέρεια ευθύνης του, θα παραμείνουν κλειστά. Ανοιχτοί θα είναι, αντιθέτως, οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του δήμου.

Η απόφαση λαμβάνεται εξαιτίας του παγετού και της ολισθηρότητας των δρόμων, αλλά και των νέων δυσμενών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν. Οι δρόμοι στο επαρχιακό δίκτυο είναι ανοικτοί, αλλά είναι απαραίτητη η χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων, τόσο στο επαρχιακό, όσο και στο εθνικό δίκτυο.

Ήταν 11 Μαρτίου του 1987 όπου στα Τρίκαλα το χιόνι είχε ξεπεράσει το ένα μέτρο στα πεδινά! Με τα σημερινά δεδομένα, προβλέπουμε να συμβεί το ίδιο μέχρι το βράδυ που πιθανόν θα σταματήσει η σφοδρή χιονόπτωση στα Τρίκαλα. Αυτή τη στιγμή όπως είδατε στο προηγούμενο δημοσίευμα του trikalaola.gr ΕΔΩ το χιόνι ξεπέρασε τους 30 πόντους και πάει στο φουλ για τους 40 πόντους!

Πηγή: trikalaola.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version