Site icon NewsIT

Καλαμάτα: Μετωπική σύγκρουση δυο μηχανών delivery

19.01.2024 | 23:21
Καλαμάτα: Μετωπική σύγκρουση δυο μηχανών delivery

Αργολίδα - Νεκρός εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος άντρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στο Μοναστηράκι Δήμου Άργους - Μυκηνών το βράδυ του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου . Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για τη φωτιά και έσπευσε στο σημείο. Οι πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντόπισαν τον ηλικιωμένο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Έρευνες για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους. (Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi)

Τροχαίο ατύχημα στην Καλαμάτα ανάμεσα σε δυο οδηγούς μηχανών delivery σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/01/2024) στην πλατεία 23ης Μαρτίου.

Το τροχαίο συνέβη όταν δυο οδηγοί μηχανών delivery συγκρούστηκαν μετωπικά στην πλατεία της 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και τραυματίστηκαν χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία

Οι δυο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο εκτελούνται εργασίες για τα έργα ανάπλασης της πλατείας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version