Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Καλαμάτα: Μια αγκαλιά του στοίχισε 7.500 ευρώ, ταυτοποιήθηκε η δράστιδα μετά την κλοπή

Καλαμάτα: Μια αγκαλιά του στοίχισε 7.500 ευρώ, ταυτοποιήθηκε η δράστιδα μετά την κλοπή

Η καταγγελία για την κλοπή κινητοποίησε τους αστυνομικούς στην Καλαμάτα. Γρήγορα διαπιστώθηκε η ταυτότητα της γυναίκας, που με μια αγκαλιά βούτηξε όλα τα χρήματα που υπήρχαν σε τσέπη του θύματος.

Με κινήσεις ταχυδακτυλουργικές στην Καλαμάτα, κατάφερε να πετύχει το στόχο της και να ολοκληρώσει την κλοπή ταχύτατα. Το θύμα της, δεν κατάλαβε το παραμικρό αρχικά. Όταν στη συνέχεια διαπίστωσε πως τα χρήματα που είχε σε τσέπη του παντελονιού του, είχαν κάνει φτερά, έκανε καταγγελία στους αστυνομικούς. Πολύ γρήγορα οι Αρχές έφτασαν στην άκρη του νήματος. Αξιοποίησαν πληροφορίες και εικόνες από κάμερες ασφαλείας και διαπίστωσαν πως είχαν να κάνουν με μια 40χρονη Ρομά, που στο παρελθόν τους είχε απασχολήσει ξανά.

Συνολικά 7.500 ευρώ στοίχισε σε έναν 77χρονο η ξαφνική αγκαλιά που του έδωσε η 40χρονη γυναίκα στην κεντρική πλατεία στην Καλαμάτα. Η κλοπή σημειώθηκε στις 9 Μαΐου του 2024. Ήταν νωρίς εκείνο το πρωί, όταν η 40χρονη Ρομά πλησίασε τον 77χρονο και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού και φυσικά χωρίς να την καταλάβει, του πήρε από την τσέπη του παντελονιού τα χρήματα που είχε μέσα.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, λίγο αργότερα ο 77χρονος, όταν αναζήτησε τα χρήματα, είδε ότι είχαν κάνει φτερά και κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Έπειτα από έρευνα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας εξιχνίασε την υπόθεση και αξιοποιώντας πληροφορίες, διαπίστωσε την ταυτότητα της 40χρονης, σε βάρος της οποία σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις