Τοπικά Νέα

Καλαμάτα: Ο έλεγχος της τροχαίας έβγαλε ”λαβράκι” – Στο φως τα ένοχα μυστικά του οδηγού!

Ένας 53χρονος Γεωργιανός συνελήφθη χθες το απόγευμα σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας...

επειδή μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν 700 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 90 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία ο 53χρονος είχε στην οικία του. Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο 53χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Τοπικά Νέα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Δείτε επίσης
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα