Σάββατο, 12 Οκτ.
29oC Αθήνα

Κάλυμνος: Το αεροπορικό ταξίδι των δικαστικών αντιπροσώπων πήρε απρόβλεπτη τροπή – Σκηνές που θα θυμούνται για πάντα!

Κάλυμνος: Το αεροπορικό ταξίδι των δικαστικών αντιπροσώπων πήρε απρόβλεπτη τροπή – Σκηνές που θα θυμούνται για πάντα!

Στιγμές τρόμου έζησαν έντεκα δικαστικοί αντιπρόσωποι οι οποίοι προσπάθησαν να μεταβούν αεροπορικώς στην Κάλυμνο για να αναλάβουν καθήκοντα στις βουλευτικές εκλογές

της Κυριακής, αλλά λόγω καιρού το αεροσκάφος επέστρεψε στην Αθήνα! Σύμφωνα με την τοπική Ροδιακή, χθες το πρωί, 10 τακτικοί δικαστικοί αντιπρόσωποι και ένας αναπληρωματικός μπήκαν στο αεροπλάνο από την Αθήνα για να μεταβούν στο νησί της Καλύμνου. Αν και η πτήση πραγματοποιήθηκε κανονικά, οι ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή εμπόδισαν το αεροσκάφος να προσγειωθεί και τελικά επέστρεψε στην πρωτεύουσα.

Οι στιγμές όμως που βίωσαν οι επιβάτες της πτήσης ήταν τρομακτικές και ακόμη προσπαθούν να ξεπεράσουν το φόβο τους. Παράλληλα όμως η εξέλιξη αυτή δημιούργησε και ένα σοβαρό πρόβλημα που έχει να κάνει με την διεξαγωγή των εκλογών, καθώς πλέον αναζητείται τρόπος μεταφοράς των δικαστικών αντιπροσώπων στην Κάλυμνο!

Επίσης λόγω καιρού το ταξίδι ενός δικαστικού αντιπροσώπου με προορισμό την Αστυπάλαια, σταμάτησε στην Σάμο και γίνονταν προσπάθειες να βρεθεί τρόπος μεταφοράς του στο νησί έγκαιρα.

Σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς έχουν ενημερωθεί για τα προβλήματα που έχουν προκύψει και γίνονται προσπάθειες άμεσης επίλυσής τους ώστε η διεξαγωγή των εκλογών αύριο να γίνει κανονικά σε όλα τα εκλογικά τμήματα του νομού.

Πηγή: rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε