Site icon NewsIT

Καστοριά: Αδέσποτο τσοπανόσκυλο επιτέθηκε και δάγκωσε δύο 8χρονα παιδιά

27.08.2024 | 08:46
Καστοριά: Αδέσποτο τσοπανόσκυλο επιτέθηκε και δάγκωσε δύο 8χρονα παιδιά

ΑΡΓΟΣ - Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον επαρχιακό δρόμο Μυκήνες - Φίχτια, όταν επιβατικό αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε καγκελόπορτα οικίας. Οι δύο επιβαίνοντες στο όχημα απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Έρευνα για τα αίτια διενεργεί η Τροχαία Άργους. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής (25.08.2024) στο Νταηλάκη Καστοριάς, όταν ένα αδέσποτο τσοπανόσκυλο επιτέθηκε και δάγκωσε δύο οκτάχρονα παιδιά που έπαιζαν έξω από τις αυλές των σπιτιών τους.

Το τσοπανόσκυλο βρίσκεται αρκετό καιρό στην περιοχή της Καστοριάς, έδειχνε επιθετικό, ωστόσο δεν είχε δαγκώσει κανέναν μέχρι το απόγευμα της Κυριακής όταν και επιτέθηκε στα παιδιά που έπαιζαν.

Αρχικά μεγαλόσωμο σκυλί δάγκωσε τον έναν οκτάχρονο σε αρκετά σημεία του σώματος του, ενώ στην συνέχεια κατάφερε να επιτεθεί και να δαγκώσει και τον φίλο του

Το σκηνικό διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια πολλών κατοίκων, καθώς και της μητέρας του ενός παιδιού, οι οποίοι έτρεξαν στο σημείο και έδιωξαν το σκυλί μακριά από τα παιδιά. Οι δύο οκτάχρονοι άμεσα διακομίσθηκαν σε κατάσταση σοκ, στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, οπού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Να σημειωθεί ότι μετά την επίθεση ο πατέρας του ενός οκτάχρονου κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καστοριάς για να περισυλλέξει το ζώο, το οποίο όμως δεν κατάφεραν να εγκλωβίσουν.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ την επόμενη μέρα (26.08.2024) το τσοπανόσκυλο επιτέθηκε και σε μία ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία ευτυχώς δεν κατάφερε να δαγκώσει.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version