Site icon NewsIT

Κατηγόρησε για φασιστική νοοτροπία το ΣΥΡΙΖΑ ο Ε. Βενιζέλος από τα Χανιά

12.07.2013 | 22:53
ΦΩΤΟ από το FlashNews

ΦΩΤΟ από το FlashNews

Yπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εν μέσω αντιδράσεων έγινε η ομιλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλου στο χώρο του Μεσογειακό Αγρονομικού Ινστιτούτου.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, κατά την έναρξη της ομιλίας του ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για φασιστική νοοτροπία, καθώς την ώρα που έκανε συγκέντρωση και ομιλία οι ίδιοι έκαναν αντίσυγκεντρώσεις, γεγονός που είναι αντιδημοκρατικό…

Ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος στην ανάγκη επανίδρυσης του κράτους πάνω σε θεμέλια διαφάνειας αλλά και στο θέμα της διαθεσιμότητας και στον τρόπο αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων ανέφερε χαρακτηριστικά:
“Κανείς κανονικός, φυσιολογικός, μέσος εργαζόμενος στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του κ. Βενιζέλου

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, ομάδα ατόμων πέταξε αντικείμενα προς τους αστυνομικούς οι οποίοι αντέδρασαν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών, έξω από το χώρο της ομιλίας, όπως διαβάζουμες συτο FlashNews.

Διμοιρίες των ΜΑΤ παρατάχθηκαν για λόγους ασφαλείας έξω από το χώρο και περιμετρικά του ΜΑΙΧ όπου είχαν  συγκεντρωθεί εκπαιδευτικοί, δημοτικοί αστυνομικοί καθώς και μέλη συλλογικοτήτων, για να διαμαρτυρηθουν για την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει ειδικότητες της Τεχνικής Εκπαίδευσης αλλά και τη δημοτική αστυνομία.

Η ομιλία του κυρίου Βενιζέλου είχε προγραμματιστεί να γίνει στο χώρο του ΕΒΕΧ, όμως νωρίς το απόγευμα τροποποιήθηκε το πρόγραμμα και αποφαστίστηκε η ομιλία να δοθεί στο ΜΑΙΧ.

Νωρίτερα στο ίδιο χώρο είχε γίνει σύσκεψη των παραγωγικών φορεών του Νομού Χανίων με τον κύριο Βενιζέλο, κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης τα αιτήματα του κάθε κλάδου της οικονομίας του νησιού.
 
Το πρωί, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε δίωρη συνάντηση με παραγωγικούς φορείς στην Αίθουσα της Περιφέρειας στο Ρέθυμνο…

Διαβάστε ακόμα:

Διαμαρτυρίες από εργαζόμενους σε ΟΤΑ και εκπαιδευτικούς κατά την επίσκεψη Βενιζέλου στο Ρέθυμνο

Κρήτη: Αποδοκιμασίες και μπουκάλια στον Ευάγγελο Βενιζέλο – Δείτε βίντεο!

Περιοδεία Βενιζέλου στην Κρήτη εν μέσω αντιδράσεων από εκπαιδευτικούς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version