Τρίτη, 2 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Καβάλα: Αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά στο λιμάνι λίγο πριν μπει σε πλοίο με προορισμό τη Λήμνο

Καβάλα: Αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά στο λιμάνι λίγο πριν μπει σε πλοίο με προορισμό τη Λήμνο
ΦΩΤΟ από proininews.gr

Αναστάτωση στην Καβάλα, για τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο, που βρισκόταν στην ουρά για να μπει σε πλοίο. Δεν σημειώθηκε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί σε αυτοκίνητο που βρισκόταν στο λιμάνι στην Καβάλα, την ώρα που είχε ξεκινήσει η διαδικασία επιβίβασης των οχημάτων σε πλοίο, με κατεύθυνση τη Λήμνο. Το όχημα, με τον οδηγό του, βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες στην ουρά αναμονής για τη φόρτωση του στο πλοίο για την Λήμνο, όταν ξαφνικά άρχισε να βγαίνει από το όχημα καπνός.

Οι λιμενικοί αντέδρασαν άμεσα, απομακρύνοντας τα υπόλοιπα οχήματα από την ουρά. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να παράσχουν επιπλέον βοήθεια και να διασφαλίσουν ότι η φωτιά θα τεθεί πλήρως υπό έλεγχο.

Στις εικόνες του proininews.gr, φαίνονται καρέ από τη μάχη των πυροσβεστών να τη φωτιά. Τα κατάφεραν χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, ενώ οι ζημιές περιορίστηκαν στο όχημα που πήρε φωτιά.

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά, ενώ η επιβίβαση στο πλοίο συνεχίστηκε μετά την απομάκρυνση του καμένου οχήματος και την αποκατάσταση της τάξης στο λιμάνι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις