Πέμπτη, 22 Αυγ.
34oC Αθήνα

Καβάλα: Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο μετά από απενεργοποίηση του συναγερμού

Καβάλα: Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο μετά από απενεργοποίηση του συναγερμού
ΦΩΤΟ istock

Η διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στην Καβάλα, κράτησε 30 λεπτά, με τις κινήσεις των δραστών να έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης.

Η διάρρηξη στο κοσμηματοπωλείο στην Καβάλα, ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που ευελπιστούσαν οι δράστες, όταν έθεταν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Έφτασαν στο σημείο με αυτοκίνητο και κατάφεραν να μπουν στα ενδότερα. Βούτηξαν κοσμήματα αξίας και έγιναν καπνός, πριν ειδοποιηθεί και φτάσει στο σημείο, η αστυνομία. Πλέον η ανάλυση των εικόνων που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, θεωρείται καθοριστικής σημασίας, στην προσπάθεια που γίνεται για τον εντοπισμό των δραστών.

Η διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο έγινε στο τουριστικό κέντρο της Καβάλας στη συνοικία του Αγίου Νικολάου. Τα ξημερώματα άγνωστοι κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό, πιθανόν ηλεκτρονικά, και να αρπάξουν ό,τι χρυσαφικά υπήρχαν στις βιτρίνες του καταστήματος.

Η αστυνομία έχει στη διάθεση της οπτικό υλικό, γνωρίζει το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν οι άγνωστοι, οι οποίοι έδρασαν μέσα σε ένα μισάωρο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις