Site icon NewsIT

Καβάλα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε τροχαίο

03.12.2023 | 13:14
Καβάλα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε τροχαίο

ΚΟΡΙΝΘΙΑ-ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό στα Δερβενάκια, στην επαρχιακή οδό Κορίνθου-Άργους, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τον οδηγό από το ΙΧ ο οποίος είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Κορίνθου. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και ακόμα ένας τραυματίστηκε σε τροχαίο όταν το βράδυ του Σαββάτου το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε χαντάκι έξω από την Καβάλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που κινούταν στην επαρχιακή οδό Κεραμωτής – Διασταύρωσης Αεροδρομίου στην Καβάλα, με οδηγό έναν 33χρονο και συνεπιβάτη έναν 61χρονο, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα σήμανσης και κατέληξε σε χαντάκι.

Οι δύο άνδρες, αλβανικής καταγωγής, απεγκλωβίστηκαν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας, όπου ο 61χρονος υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του.

Για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διεξάγεται έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version