Site icon NewsIT

Κέα: Συνελήφθη 51χρονος που απείλησε πως θα πυροβολήσει αστυνομικούς μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας

20.08.2024 | 16:10
Κέα: Συνελήφθη 51χρονος που απείλησε πως θα πυροβολήσει αστυνομικούς μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας

ΚΟΡΙΝΘΙΑ-ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό στα Δερβενάκια, στην επαρχιακή οδό Κορίνθου-Άργους, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τον οδηγό από το ΙΧ ο οποίος είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Κορίνθου. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες (19.08.2024) στην Κέα, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να συλλάβουν 51χρονο μετά από καταγγελία του πατέρα του για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 51χρονος άνδρας μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να κατηγορείται πέρα από την ενδοοικογενειακή βία και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοκατοχή-οπλοχρησία, απείθεια και παραβάσεις του ΚΟΚ.

Η «απίστευτη» δράση του 51χρονου, ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν οδηγώντας το αυτοκίνητό του χωρίς χωρίς άδεια ικανότητας και πινακίδες κυκλοφορίας (του είχαν αφαιρεθεί), πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου.

Οι αστυνομικοί του έκαναν νόημα να σταματήσει αλλά τράπηκε σε φυγή και επέστρεψε σπίτι του.

Το πρωί της επόμενης ημέρας, ο πατέρας του κάλεσε την αστυνομία ζητώντας βοήθεια αφού ο γιος του τον χτύπησε.

Ο 51χρονος άνδρας στην εικόνα των αστυνομικών, απείλησε πως θα τους πυροβολήσει με το όπλο που κατείχε παράνομα. Αμέσως μετά τους απείλησε με μαχαίρι.

Ο άνδρας συνελήφθη και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το περίστροφο με 6 φυσίγγια, μαχαίρι με λάμα 11 εκατοστών και το αυτοκίνητο του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version