Τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκε ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Αθανάσιος Σαββάκης. Στο ίδιο τραπέζι με τον πρωθυπουργό κάθονται μεταξύ άλλων ο Πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πύατ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, ο υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας, η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo, Τάσος Τζήκας και ο οικοδεσπότης, πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Αθανάσιος Σαββάκης.
Το μενού του δείπνου του Thessaloniki Summit περιλαμβάνει:
Πρώτο πιάτο: Σεβίτσε με μυλοκόπι, σάλτσα γιούζου, παπαρουνόσπορο και γαλάκτωμα μανταρίνι
Κυρίως Πιάτο: Χοιρινό φιλέτο με μους καπνιστής λευκής μελιτζάνας, σπαράγγια, ντοματίνια και σάλτσα τσάτνεϊ σύκου
Επιδόρπιο: Ντακουάζ σοκολάτας με σάλτσα καραμέλας
Το γεύμα συνοδεύεται τόσο με λευκό κρασί «Blanc De Noir DioFili», όσο και με κόκκινο κρασί «Pinot Noir DioFili».
Πηγή: Thestival