Site icon NewsIT

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης: Γραφικός ο μπαρμπα – Γιάννης Μπουτάρης

22.05.2018 | 14:18
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης: Γραφικός ο μπαρμπα – Γιάννης Μπουτάρης

Θέση στα όσα συνέβησαν σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, για τον ξυλοδαρμό του δηλαδή σε εκδήλωση των Ποντίων κατά την ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας τους, πήρε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης.

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ουσιαστικά δεν καταδίκασε τις επιθέσεις και τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης, αλλά έψεξε κυρίως τους διοργανωτές που άφησαν τον κ.Μουτάρη να παραστεί στις εκδηλώσεις και τον πατέρα με το παιδί στην αγκαλιά που τον έβριζε.

Μάλιστα χαρακτηρίζει… γραφικό τον Γιάννη Μπουτάρη και τον αποκαλεί… μπαρμπα-Γιάννη, δημοσιεύοντας το βίντεο με τις απαράδεκτες δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα, όταν και δήλωσε: «Χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες ή όχι».

Γράφει συγκεκριμένα:

«Ο διοργανωτής της εκδήλωσης θα έπρεπε αμέσως μόλις αφίχθη να τον πλησιάσει και του δηλώσει ξεκάθαρα: «Δήμαρχε είσαι ανεπιθύμητος, φύγε», να τον απομακρύνουν ήρεμα και να τελειώσει εκεί το θέμα.
Αυτό που συνέβη, ξύπνησε κοινωνικά αντανακλαστικά συμπόνιας, ακόμη και συμπάθειας προς τον Μπουτάρη. Θεωρώ ότι η χειρότερη εικόνα ήταν αυτή του πατέρα με το παιδάκι στην αγκαλιά που έτρεχε δίπλα βρίζοντας και απειλώντας! Δεν έχω λόγια γι’ αυτόν τον απίθανο τύπο! Ακόμη μία φορά, διοργανωτές ανίκανοι να προβλέψουν το απολύτως προβλέψιμο και θερμοκέφαλοι ελληνάρες ανίκανοι να τιθασεύσουν το θυμικό τους! Οι λοιποί πρωταγωνιστές να φαντάζουν γραφικότεροι από τον ούτως ή άλλως γραφικό δήμαρχο και μια εκδήλωση που απέτυχε παταγωδώς να εκπέμψει το επιδιωκόμενο μήνυμα! Τελικά όλοι έκαναν το χατήρι του μπάρμπα-Γιάννη  Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι λόγοι που η Ελλάδα βρίσκεται στη σημερινή κατάσταση». 

Πηγή: evros-news

 

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version