Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Ένας τραυματίας οδηγός σε επεισόδια με πρόσφυγες – video

Ένταση προκλήθηκε το μεσημέρι, στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

Ομάδα προσφύγων έκλεισε τη Συμμαχική Οδό τοποθετώντας και καίγοντας λάστιχα. Με αυτό τον τρόπο οι πρόσφυγες διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες διαβίωσης και την έλλειψη θέρμανσης στο χώρο.

Ωστόσο, τα «αίματα άναψαν» με οδηγούς που ήθελαν να περάσουν από το σημείο. Τρία άτομα με πέτρες και με ξύλα άρχισαν να χτυπούν το παρμπρίζ μιας νταλίκας με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός.

prosfyges epeisodio

Η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο προχώρησε σε συλλήψεις προσφύγων.

Πηγή: life-events

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κεντρική Μακεδονία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κεντρική Μακεδονία: Περισσότερα άρθρα