Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη και συλλήψεις για μεταφορά ανήλικων μεταναστών

Δύο Πακιστανοί συνελήφθησαν ύστερα από καταδίωξη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Λαγκαδά, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς ανήλικων αλλοδαπών.

Τα δύο άτομα ηλικίας 32 και 23 ετών επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Σε σήμα στάθμευσης ο 32χρονος οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς.

Το αυτοκίνητο έπειτα από πρόσκρουση σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης ακινητοποιήθηκε και οι δύο φερόμενοι ως δράστες ξέφυγαν πεζοί, ενώ όταν εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν προέβαλαν αντίσταση.

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δύο ανήλικων αλλοδαπών, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μπήκαν παράνομα στη χώρα, από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, πληρώνοντας για να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κεντρική Μακεδονία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κεντρική Μακεδονία: Περισσότερα άρθρα