Site icon NewsIT

Κέρκυρα: Επιχείρηση διάσωσης ατόμων στην θαλάσσια περιοχή στο Σιδάρι

30.09.2024 | 12:46
Κέρκυρα: Επιχείρηση διάσωσης ατόμων στην θαλάσσια περιοχή στο Σιδάρι

ΝΑΥΠΛΙΟ - Σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο λιμάνι Ναυπλίου, άσκηση καταπολέμησης εικονικής ρύπανσης από το προσωπικό της Υπηρεσία μας με τη συνδρομή και πλωτού περιπολικού σκάφους του Γ' Λ/Τ Παραλίου Άστρους. Στην άσκηση συμμετείχαν: Η Πολιτική Προστασία και η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, το ΕΚΑΒ Ναυπλίου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου, το Σωματείο Λιμενεργατών Ναυπλίου, ο Υπεύθυνος και το προσωπικό Ασφάλειας της Λιμενικής Εγκατάστασης Ναυπλίου, η λάντζα λιμένα Ναυπλίου ''ΑΓΝΗ ΙΙΙ'' με Κυβερνήτη τον κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο, το Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίο ''ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ'' με Πλοίαρχο τον κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δημήτριο, καθώς και ιδιώτες-εθελοντές, οι οποίοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (30.09.24) στην Κέρκυρα, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης δύο ατόμων στη θαλάσσια περιοχή στο Σιδάρι.

Όπως μεταδίδει το Kerkyrasimera.gr, οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην Κέρκυρα δυσκολεύουν το έργο διάσωσης, με το λιμενικό να μην μπορεί να προσεγγίσει το σημείο λόγω έντονου κυματισμού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version