Site icon NewsIT

Κέρκυρα: «Με εκδικείται για το ίδρυμα», απαντά η μητέρα της 27χρονης στις καταγγελίες για βιασμούς

09.10.2024 | 19:04
Κέρκυρα: «Με εκδικείται για το ίδρυμα», απαντά η μητέρα της 27χρονης στις καταγγελίες για βιασμούς

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση στην Κέρκυρα με μία 27χρονη να καταγγέλλει ότι την εξέδιδε η μητέρα της όταν ήταν στην ηλικία των 12 ετών.

Η μητέρα της 27χρονης από την Κέρκυρα από την πλευρά της, όχι μόνο αρνείται τα πάντα, αλλά αναφέρει ότι η κόρη της έπλασε αυτό το σενάριο για να την εκδικηθεί.

«Λέει ψέματα, δεν έβαζα ποτέ άνδρες στο σπίτι, την φρόντιζα, τη μάζευα. Ένα πιάτο φαγητό της μαγείρευα», δήλωσε η μητέρα καταγγέλλουσας και κατηγορούμενη.

Η μητέρα της 27χρονης, μιλώντας αποκλειστικά στο Live News, επιμένει, ότι η κόρη της σκαρφίστηκε αυτές τις ανήκουστες κατηγορίες για να την εκδικηθεί επειδή την έδωσε σε ίδρυμα, ανήμπορη να την μεγαλώσει.

«Η κόρη μου είναι θυμωμένη ακόμα επειδή δεν με συγχώρησε. Επειδή δεν είχα τη δυνατότητα να τη μεγαλώσω, να δικαστώ. Αλλά είμαι αθώα, δεν έχω κάνει τίποτα», ανέφερε. 

Η 27χρονη θυμώνει όταν μαθαίνει ότι η γυναίκα που την γέννησε και της συμπεριφέρθηκε τόσο φρικτά, όπως ισχυρίζεται, δεν παραδέχεται το κακό που της έκανε. «Αυτά που λέει είναι όλα ψέματα. Αλήθεια είναι αυτά που λέω εγώ! Με έκανε μαύρη στο ξύλο».

Οι περιγραφές της νεαρής γυναίκας και τα όσα εφιαλτικά ισχυρίζεται ότι έζησε, προκαλούν ανατριχίλα: «Οι βιασμοί γίνονταν στο σπίτι. Στο διπλανό δωμάτιο ήταν ο καρκινοπαθής πατέρας μου και η μητέρα μου ήταν εκεί και τα έβλεπε όλα».

Σε λίγες ημέρες, στην αίθουσα του δικαστηρίου όλα θα κριθούν και η αλήθεια πρόκειται να λάμψει είναι το μόνο στο οποίο και οι δύο πλευρές συμφωνούν. Περιμένουν και ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version