Site icon NewsIT

Κέρκυρα: Μητέρα κατήγγειλε την 16χρονη κόρη της για σωματική βλάβη, απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

20.05.2024 | 09:47
Κέρκυρα: Μητέρα κατήγγειλε την 16χρονη κόρη της για σωματική βλάβη, απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Íåêñïß äýï åñãÜôåò ðïõ ôï ìåóçìÝñé ôçò Ôñßôçò 14 éÏÕ˺ÏÕ 2020, Ýðåóáí óôï êåíü áðü ðïëõêáôïéêßá óôï Ðáëáéü ÖÜëçñï. Ïé äýï åñãÜôåò ðïõ Ýâáöáí ôçí ðïëõêáôïéêßá óôçí ïäü Ôñßôùíïò 12, âñÝèçêáí óôï êåíü üôáí êáôÝññåõóå ôï áíáâáôüñéï. (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÑÅÌÐÁÐÇÓ)

Στα χέρια αστυνομικών στην Κέρκυρα η 16χρονη, μετά την καταγγελία που έκανε η 42χρονη μητέρα της για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και σωματική βλάβη…

Η μητέρα στην Κέρκυρα τηλεφώνησε στην αστυνομία για να ζητήσει τη σύλληψη του ενός παιδιού της. Κατήγγειλε την 16χρονη κόρη της, ότι επιτέθηκε τόσο στην ίδια όσο και στην 12χρονη αδερφή της, μέσα στο σπίτι που έμεναν στην περιοχή Καλαφατιώνες. Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό, η ανήλικη εντοπίστηκε και οδηγήθηκε με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα του νησιού. Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη, στα χέρια της οποίας αναμένεται να φτάσει ο φάκελος της υπόθεσης.

Η καταγγελία της μητέρας έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαΐου του 2024. Στις 15:25 έφτασε περιπολικό και η 16χρονη συνελήφθη χωρίς να αντισταθεί. Κατηγορείται για «ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η ίδια αρνείται τα πάντα και έχει ήδη ζητηθεί ιατροδικαστική εξέταση τόσο για την 42χρονη μητέρα όσο και για την 12χρονη, μικρότερη κόρη της.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version