Site icon NewsIT

Κέρκυρα: Σοβαρό τροχαίο με σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό – Ένας νεκρός

21.07.2024 | 15:21
Κέρκυρα: Σοβαρό τροχαίο με σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό – Ένας νεκρός

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (21/07/2024) στην Κέρκυρα μετά από σφοδρή σύγκρουση ενός τουριστικού λεωφορείου με ένα φορτηγό.

Σύμφωνα με το corfutvnews από το σοκαριστικό τροχαίο στην Κέρκυρα νεκρός είναι ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου ενώ υπάρχουν και δυο σοβαρά τραυματίες, οι οποίοι βρίσκονταν πίσω από το οδηγό και έγινε μεγάλη προσπάθεια να απεγκλωβιστούν. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

Το τροχαίο έγινε μετά τις 3:00 το μεσημέρι (21/07/2024) στο 9,5χλμ. της επαρχιακής οδού Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας στην περιοχή Σγόμπου.

Τροχαίο με λεωφορείο

Στο σημείο επιχείρησαν άμεσα 22 πυροσβέστες με 5 οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν από το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 38 τουρίστες, χωρίς τις αισθήσεις του τον άτυχο οδηγό, ενώ απεγκλώβισαν τραυματισμένους μία γυναίκα και ένα ανήλικο παιδί που παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι, ενώ στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν και άλλοι επιβάτες του μοιραίου λεωφορείου.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version