Site icon NewsIT

Κίναρος: “Ανυποχώρητη, δεν μπορεί να φύγει”! Τι λέει η κόρη της κυρά Ρηνιώς

02.01.2020 | 20:36
Κίναρος: “Ανυποχώρητη, δεν μπορεί να φύγει”! Τι λέει η κόρη της κυρά Ρηνιώς

Τέλος στην αγωνία για την κυρά Ρηνιώ που μένει στη νησίδα Κίναρος και η οποία δεν είχε δώσει σημεία ζωής για τρεις ημέρες.

Τελικά ύστερα από κινητοποίηση των αρχών η κυρά Ρηνιώ βρέθηκαν όταν ένα super puma προσέγγισε το νησάκι Κίναρος το οποίο δοκιμαζόταν από τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Η ηλικιωμένη γυναίκα όπως είπε στους διαδώστες έχει προμήθειες για μερικές ημέρες ακόμή ενώ ήταν ανένδοτη όταν της ζήτησαν να τους ακολουθήσει για πιο ασφαλές μέρος στη Ρόδο, τουλάχιστον μέχρι να περάσει η κακοκαιρία.

Μην ανησυχείτε για εμένα”, είπε η κυρά Ρηνιώ που δεν θέλει να εγκαταλείψει τον τόπο της, όπως είπε και η κόρη της, η οποία καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα όλες αυτές τις ημέρες και ήταν αυτή που ειδοποίησε τις αρχές όταν η μητέρα της είχε μέρες να επικοινωνήσει μαζί της.

Μιλώντας στον Alpha η κόρη της γυναίκας που φυλάει το νησάκι Κίναρος είπε πως “πριν λίγο πέταξε το ελικόπτερο από πάνω, εντάξει βγήκε έξω καλά είναι. Τώρα μου έρχεται όλη η αγωνία της ημέρας αλλά αφού είναι καλά… Δεν μπορεί να φύγει. Και το ελικόπτερο δεν κατέβηκε, πέταξε από πάνω”.

Ανυποχώρητη, δεν μπορεί να φύγει. Δεν φεύγει, είναι η ζωή της. Δυστυχώς για εμάς δεν μπορεί να φύγει. Όσο λέει αντέχουν τα ποδάρια μου θα είμαι εδώ”. Όσο για το πως αντέδρασε η κυρά Ρηνιώ όταν είδε τους διασώστες, η κόρη της λέει τα εξής: Βγήκε έξω, τους είπε ότι δεν έχει ρεύμα και υποσχέθηκαν ότι ο στρατός θα πάει το πιθανότερο αύριο για να της φτιάξει το ρεύμα και για να την δει γιατί σε λίγο δεν θα έχει και φαγητό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version