Site icon NewsIT

Κόρινθος: 19χρονος χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν ανήλικο

20.07.2024 | 15:32
Κόρινθος: 19χρονος χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν ανήλικο

ΚΟΡΙΝΘΙΑ-ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό στα Δερβενάκια, στην επαρχιακή οδό Κορίνθου-Άργους, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τον οδηγό από το ΙΧ ο οποίος είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Κορίνθου. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε στην Κόρινθο και συγκεκριμένα στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη, το απόγευμα της Τετάρτης (17/07/2024).

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ένας 19χρονος, μετά από διένεξη που είχε, για άγνωστη αιτία,με έναν 16 χρόνο στην Κόρινθο, του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να καταλήξει στο οδόστρωμα, βαριά τραυματισμένος.

Στο σημείο επενέβησαν άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Κορίνθου, ωστόσο, ο 19χρονος δράστης είχε διαφύγει, εκμεταλλευόμενος την παρουσία πολιτών καθώς και την αναστάτωση που επικρατούσε εκείνη την ώρα.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα στην γνάθο. Ο ανήλικος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Αττικής, για να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv.gr, ο δράστης παραμένει ασύλληπτος, ενώ έχει παρέλθει και το αυτόφωρο. Οι γονείς του 16χρονου θα προβούν σε νομικές ενέργειες, με σκοπό να διαλευκάνουν την υπόθεση και να τιμωρηθεί ο δράστης της επίθεσης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version