Τοπικά Νέα

Κόρινθος: Πήγαινε στη δουλειά του και σκοτώθηκε

Τροχαίο με ένα νεκρό σημειώθηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών στο ύψος του Κανταρέ στην Κόρινθο.

O άτυχος 26χρονος από τον Άσσο Κορινθίας στις 7 το πρωί στο ύψος του Κανταρέ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο οδηγός ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα