Τοπικά Νέα

Κορονοϊός: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η αδερφή του Μητροπολίτη Κοσμά

Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου 2021 και η αδερφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, η οποία νοσεί επίσης με κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα karvasaras.gr, η 75χρονη αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Νοσούσε εδώ και μέρες, αλλά δεν είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν αυτό οφειλόταν σε άρνηση της ή δεν είχε κριθεί αναγκαία η νοσηλεία της μέχρι σήμερα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος από τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου στον «Ευαγγελισμό», όπου διακομίσθηκε από το νοσοκομείο Αγρινίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα