Σάββατο, 17 Αυγ.
29oC Αθήνα

Κορονοϊός: Μεγάλες ουρές για rapid test σε Θεσσαλία και Κρήτη – Πολλοί με συμπτώματα της Όμικρον

Κορονοϊός: Μεγάλες ουρές για rapid test σε Θεσσαλία και Κρήτη – Πολλοί με συμπτώματα της Όμικρον
cretapost.gr

Ιδιαίτερα μεγάλη η προσέλευση πολιτών την Κυριακή (02.01.2022) για δωρεάν rapid test ανίχνευσης του κορονοϊού. Οι ανησυχίες είναι έντονες μετά τα γιορτινά τραπέζια και την εκτόξευση της μετάλλαξης Όμικρον.

Απίστευτη «ουρά» για rapid test στη Λάρισα, από το Δημαρχείο μέχρι το… Επιμελητήριο, από πολίτες που θέλουν να κάνουν δωρεάν rapid test για κορονοϊό. Ελπίζουν να είναι αρνητικοί και να μην τους βγει ξινό το ρεβεγιόν.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα του Larissanet.gr από την τεράστια «ουρά» που έχει σχηματιστεί:

Μεγάλη ταλαιπωρία στον Βόλο (κάτω φωτογραφία – thenewspaper.gr) με κόσμο να σχηματίζει ουρές για rapid test έξω από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Απίστευτες ουρές για ένα rapid test και στο Ηράκλειο Κρήτης όπου η ανησυχία των πολιτών είναι μεγάλη λόγω της γρήγορης εξάπλωσης της παραλλαγής Όμικρον.

Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς έχουν κάποια συμπτώματα, όπως πονοκέφαλο και πονόλαιμο. Παρόλα αυτά περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους για περίπου μία ώρα στην πλατεία Ελευθερίας, όπου καθημερινά βρίσκεται εκεί το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν είναι θετικοί στον Covid.

Δείτε φωτογραφίες του Cretapost.gr:

Ανάλογες ουρές σχηματίζονται και σε φαρμακεία και ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα του Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις