Τοπικά Νέα

Κορονοϊός: Στη Θεσσαλονίκη εκτάκτως πηγαίνει ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, μία επίσκεψη με  χαρακτήρα κατεπείγοντος, μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη.

Σύμφωνα με το GRTimes, η έκρηξη των “θετικών” στην πόλη αλλά και γενικότερα σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας αναγκάζει τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ να επισκεφθεί άμεσα τη Θεσσαλονίκη.

Click4More: Θεσσαλονίκη: Χαμός στα Λαδάδικα την 28η Οκτωβρίου (pics)

Συγκεκριμένα, ο κύριος Αρκουμανέας θα εξετάσει το πώς φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση με τα εκατοντάδες νέα κρούσματα και το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα για να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Θυμίζουμε ότι σήμερα τα νέα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη είναι 384 ενώ στις Σέρρες 158!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα