Site icon NewsIT

Κως: Αεροδιακομιδή για επιχειρηματία που τραυματίστηκε σε συμπλοκή για τη διεκδίκηση ενός πελάτη

16.07.2024 | 13:03
Κως: Αεροδιακομιδή για επιχειρηματία που τραυματίστηκε σε συμπλοκή για τη διεκδίκηση ενός πελάτη

*ÁÐÏÓÔÏËÇ ÓÔÇÍ ÊÙ* Áåñïöùôïãñáößåò áðï drone.ÃåíéêÞ Üðïøç,ôçò Êù äõï çìÝñåò ìåôá ôïí éó÷õñü óåéóìü ôùí 6,6 ñß÷ôåñ äåß÷íïõí áíÝðáöá ôá êôÞñéá,ôá óðßôéá êáé ôéò ôïõñéóôéêÝò õðïäïìÝò ôïõ íçóéïý,ÊõñéáêÞ 23 Éïõëßïõ 2017 (EUROKINISSI/ ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ)

Η Κως στο επίκεντρο για τον σοβαρότατο τραυματισμό του 50χρονου. Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στη Ρόδο και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Η διεκδίκηση ενός πελάτη ανάμεσα σε εκείνον και έναν συνάδελφό του, είχε ως αποτέλεσμα ο 50χρονος επιχειρηματίας να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και να κριθεί απαραίτητη η αεροδιακομιδή του, στο νοσοκομείο της Ρόδου. Ο τραυματίας δίνει μάχη στα χέρια των γιατρών και η Κως προσεύχεται για τη ζωή του. Οι έρευνες των αστυνομικών για τη συμπλοκή βρίσκονται σε εξέλιξη, με τους αξιωματικούς που τις χειρίζονται, να ψάχνουν εικόνες από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Η αεροδιακομιδή του επιχειρηματία, έγινε αργά το βράδυ Δευτέρας 15 Ιουλίου του 2024 και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ο 50χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τραυματίστηκε σοβαρά από χτύπημα πέτρας στο κεφάλι μετά από συμπλοκή με άλλον επιχειρηματία στην περιοχή Κρητικά, με αφορμή τη διεκδίκηση ενός πελάτη.

Από το χτύπημα έχασε τις αισθήσεις του, οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν χωρίς αποτέλεσμα και στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά την αξονική στην οποία υποβλήθηκε, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στην εντατική του Νοσοκομείου της Ρόδου.

Οι γιατροί στην Κω είχαν επικοινωνήσει με συναδέλφους τους, στη Ρόδο, που πλέον παρακολουθούν συνεχώς την κατάσταση του 50χρονου. Ο επιχειρηματίας έχει στο πλευρό του, στενά συγγενικά του πρόσωπα, που ευελπιστούν να ακούσουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version