Παρασκευή, 13 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Κως: Νεκρός 64χρονος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ – Ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε

Κως: Νεκρός 64χρονος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ – Ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε
Φωτογραφία: Eurokinissi

Αιφνίδιο θάνατο βρήκε το πρωί της Παρασκευής (13.09.2024) 63χρονος εργαζόμενος του Ομίλου εταιρειών της «ΤΕΡΝΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ»,  χειριστής στροβίλου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Μαστιχάρι της Κω.

Ο εργαζόμενος, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΡΤ εργάζονταν προσωρινά στη Κω, προσήλθε κανονικά στην εργασία του στις εφκαταστάσεις της ΔΕΗ, στις 7 το πρωί αλλά μέσα σε λίγα λεπτά ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Άμεσα του δόθηκαν πρώτες βοήθειες ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν και στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σύμφωνα με δηλώσεις συναδέλφων του, το προηγούμενο βράδυ μετά τη βάρδια βγήκαν να γευματίσουν.

Στην Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου καταθέτει αυτή την ώρα στοιχεία για το τραγικό συμβάν ο διευθυντής της ΔΕΗ – ΑΣΠ ενώ δόθηκε εντολή για νεκροψία – νεκροτομή.

Ο άτυχος άνδρας κατάγεται από Βόρεια Ελλάδα και βρίσκονταν στη Κω τα τελευταία χρόνια με την οικογένεια του για τις ανάγκες της εταιρείας και τη διαχείριση του συγκεκριμένου μηχανήματος.

Επόμενος προορισμός θα ήταν η Κρήτη όπου θα παρέμενε για δυο χρόνια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις