Παρασκευή, 19 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Κοζάνη: Πήρε μέρος στην καταδίωξη γυναίκας μετά από τροχαίο – Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία!

Κοζάνη: Πήρε μέρος στην καταδίωξη γυναίκας μετά από τροχαίο – Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία!

Κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης, μια αστυνομικός εκτός υπηρεσίας. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο δικό της…

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει το περιστατικό που συνέβη σε γυναίκα αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που η αστυνομικός βρισκόταν στο όχημα με το παιδί και τη μητέρα της σταματημένη σε φανάρι στην περιοχή του νοσοκομείου, δέχτηκε χτύπημα από άλλο όχημα στο οποίο επέβαινε άλλη γυναίκα μεγάλης ηλικίας και την εγκατέλειψε.

Όπως διαπιστώθηκε, η οδηγός του οχήματος καταδιώκονταν ήδη από την Αστυνομία, για κλοπές που είχε διαπράξει με τη συνεργό της το πρωί του Σαββάτου, με αποτέλεσμα η αστυνομικός αφού πληροφορήθηκε από την υπηρεσία της με ποια έχει να κάνει, να ξεκινήσει να την καταδιώκει.

Η καταδίωξη στους δρόμους της Κοζάνης, θύμιζε κινηματογραφική ταινία. Η αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ αψηφώντας οτιδήποτε, έκανε το καθήκον της, ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Αφού υπήρξε μία μεγάλη κινητοποίηση των Αστυνομικών δυνάμεων, η γυναίκα συνελήφθη στα Κοίλα Κοζάνης από την ομάδα ΔΙΑΣ, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησε η αστυνομικός που την καταδίωκε.

Λίγο αργότερα συνελήφθη και η συνεργός της η οποία βρισκόταν σε άλλο σημείο.

Πηγή: kozanilife.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις