Γεύτηκαν κομμάτι από το μεγαλύτερο κιχί (4 τετραγωνικά μέτρα) που φτιάχτηκε μέχρι σήμερα, όσοι βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλαίσιο των Αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης.
Ο δημιουργός του, αρτοποιός Γ. Σιδέρης, αντί για αστέρι Michelin κέρδισε… ένα λάστιχο Michelin, που του απένειμε η “επιτροπή” από το Φανό του Αη Δημήτρη. Το κιχί είναι μια πεντανόστιμη παραδοσιακή πίτα που φτιάχνεται στην Κοζάνη. Η γέμισή του έχει φέτα, ενώ μεταξύ άλλων είναι απαραίτητο το ελαιόλαδο, το ξύδι και η ζάχαρη.
Πηγή: kozanimedia.gr, kozan.gr