Τοπικά Νέα

Κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού βρέθηκε νεκρός στο κελί του

Nεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, ένας 35χρονος κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού. Ο 35χρονος εξέτιε ποινή φυλάκισης για κλοπή και αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. 

Σύμφωνα με το LamiaReport, συγκρατούμενος του 35χρονου ειδοποίησε τους υπεύθυνους των φυλακών ότι ο άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του και αμέσως μεταφέρθηκε στο ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη συνέχεια ενημερώθηκε το Κέντρο Υγείας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 35χρονος σύμφωνα με τη δικογραφία λάμβανε θεραπευτική αγωγή για κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ από το ΑΤ Δομοκού έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Επίσης, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ο 35χρονος εξέτιε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα