Site icon NewsIT

Κρήτη: 8 συλλήψεις μετά από καβγά έξω από Κέντρο Υγείας που ξέσπασε για μια προσπέραση

29.08.2023 | 12:25
Κρήτη: 8 συλλήψεις μετά από καβγά έξω από Κέντρο Υγείας που ξέσπασε για μια προσπέραση

Σε 8 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη για τον άγριο καβγά που ξέσπασε μεταξύ οικογενειών έξω από το Κέντρο Υγείας Μοιρών χθες Δευτέρα (28.9.2023) το μεσημέρι, όπου όλα ξεκίνησαν από μια προσπέραση στο δρόμο…

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, όλα ξεκίνησαν από τον άγριο καβγά που είχαν ένας 25χρονος και ένας 19χρονος για μια προσπέραση σε δρόμο στο χωριό Γαλιά της Κρήτης. Στο επεισόδιο συμμετείχε και ο πατέρας και λίγο αργότερα, οι δυο νεαροί συναντήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, επειδή τραυματίστηκαν.

Όταν συναντήθηκαν έξω από το Κέντρο Υγείας «άναψαν» και πάλι τα αίματα με την κάθε οικογένεια να καλεί… για ενισχύσεις, με αποτέλεσμα να φτάνουν εκεί και άλλα μέλη των οικογενειών από Γαλιά και Βορίζια, με τον καβγά να γίνεται τρικούβερτος.

Στο Κέντρο Υγείας Μοιρών έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε σε 8 συλλήψεις, τον πατέρα και τους 3 γιους του, ηλικιών 54 ετών, 25 ετών, 23 ετών και 21 ετών αντίστοιχα αλλά και τα μέλη της άλλης οικογένειας, όλοι τους αδέρφια, ηλικιών 29 ετών, 28 ετών, 23 ετών και 19 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα επίσης με το neakriti.gr, «έπεσαν» και μηνύσεις ενώ μαζί με τις συλλήψεις βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα σφυρί και ένα σπρέι πιπεριού. Δύο άτομα νοσηλεύτηκαν φρουρούμενοι μετά τον καβγά ενώ όλοι τους παρουσιάστηκαν στον εισαγγελέα σε… δόσεις, για να μην υπάρξουν νεότερες εντάσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version