Site icon NewsIT

Κρήτη: ”Αντικριστό” με κούριερ σε κάθε γωνιά του κόσμου – Δείτε φωτό!

18.12.2012 | 12:47
ΦΩΤΟ από madeincreta.gr

ΦΩΤΟ από madeincreta.gr

Βροχή οι παραγγελίες για το διάσημο ''αντικριστό'' - ''Μας τηλεφωνούν από την Αγγλία, την Κύπρο μέχρι και τη Σουηδία'' λέει ο ιδιοκτήτης...

«-Ναι, γεια σας, μια παραγγελία θα ήθελα;
-Παρακαλώ!
-Αντικριστό έχετε;
-Σε λίγο θα είναι έτοιμο.
-Ωραία… δεν το βιάζομαι. Θα ήθελα τρία γουλίδια.
-Πού να σας το φέρουμε;
-Στην οδό Torsbygatan 22,στη Στοκχόλμη.Τι λέτε, αύριο το βράδυ θα είναι εδώ;… Έχω τραπέζι , ξέρετε»!

Δεν πρόκειται για μια φανταστική στιχομυθία αλλά … για την πραγματικότητα, διότι κάπως έτσι είναι οι διάλογοι μεταξύ του Μιχάλη Μανουρά και των πελατών του, που του παραγγέλνουν “αντικριστό” κατά προτίμηση αρνί Κρητικό ταϊσμένο με έρωντα (δίκταμο), από όλα ή σχεδόν όλα τα μέρη του κόσμου!

Διότι δεν είναι μόνο οι Ανωγειανοί παντού, αλλά και το αντικριστό τους, το οποίο… πάει παντού! Για να ακριβολογούμε σχεδόν παντού, διότι μόνο στην Κίνα δεν έφτασε – κι αυτό λόγω απόστασης!

Ο Μιχάλης Μανουράς, ο οποίος διατηρεί ψητοπωλείο στο Ηράκλειο, έχει αποκτήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά κι εκτός συνόρων με το πελατολόγιο του να βρίσκεται στην Κύπρο, την Αγγλία, τη Γερμανία αλλά και τη Σουηδία.

«Έχουμε στείλει πολλές φορές αντικριστό στην Αγγλία, στη Γερμανία ενώ έχει ταξιδέψει μέχρι και τη Σουηδία. Μια φορά ήρθε εδώ μια μάνα και ήθελε να αγοράσει για να το στείλει στο γιο της στην Κίνα , αλλά δε το δεχτήκαμε διότι είναι πολλές ώρες το ταξίδι».

Όπως είπε ο ίδιος, διατηρεί ένα πλούσιο και επώνυμο πελατολόγιο από τον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό χώρο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ο καλύτερος μεζές και σε τραπέζια μεγαλο -παραγόντων του ποδοσφαίρου. Βέβαια υπάρχουν και οι «κοινοί θνητοί» που θέλουν να γευτούν την παραδοσιακή ανωγειανή κουζίνα, ανεξαρτήτως του τόπου καταγωγής τους. «Έχουμε πελάτες από Κύπρο και πολύ συχνά και από Θεσσαλονίκη», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Μάλιστα στη συμπρωτεύουσα, μια φορά, κατόπιν παραγγελίας σε επιχειρηματικό κύκλο στάλθηκαν 30 κιλά αντικρυστό μέσα σε 3 ώρες! Όπως είπε ο κ. Μανουράς η ιδέα για το «οφτό με courier» δεν ήταν δική του. Το έτρωγαν οι πελάτες στο κατάστημά του και μετά το ζητούσαν τηλεφωνικώς.

Μια –δυο φόρες, την τρίτη το οφτό ταξίδεψε και ταξιδεύει ακόμα με ευθύνη του πελάτη όμως, ο οποίος αναλαμβάνει να βρει την μεταφορική και να επιβαρυνθεί βέβαια και τα έξοδα της αποστολής. Αυτό που αναλαμβάνει το κατάστημα είναι να προετοιμάσει, το κρέας, για την αποστολή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη: Εισβολή μικροπωλητών και ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο – Bίντεο!

Ρέθυμνο: Το ταξίδι του τρόμου – Πέταξαν στη θάλασσα 11 νεαρούς!

Πάτρα:Το μεγάλο λάθος που έκαναν όταν έφυγαν τους κόστισε 80.000€!

Ηλεία: Ψάρευε και ”πάγωσε” όταν κοίταξε τη βάρκα του φίλου του

Θεσσαλονίκη: Φωνές… εναντίον όπλων – Οι επίδοξοι ληστές βρήκαν τον μάστορά τους!

Κρήτη: Πλήρωναν για ”iPhone 4s” και παραλάμβαναν… μπακατέλες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version