Site icon NewsIT

Κρήτη: Απάτη 23.000 ευρώ από άντρα που συστήθηκε ως δήθεν οικονομικός διευθυντής του δήμου Χερσονήσου

05.06.2024 | 11:05
Κρήτη: Απάτη 23.000 ευρώ από άντρα που συστήθηκε ως δήθεν οικονομικός διευθυντής του δήμου Χερσονήσου

Η καταγγελία για την απάτη στην Κρήτη, έγινε από 62χρονο, που όπως ανέφερε στους αστυνομικούς παγιδεύτηκε και έκανε όλα όσα δεν έπρεπε.

Η μία απάτη διαδέχεται την άλλη στην Κρήτη, παρά τις συστάσεις της αστυνομίας και παρά τις κατά καιρούς συζητήσεις στην τοπική κοινωνία. Οι δράστες ποντάρουν στον αιφνιδιασμό και πολλές φορές τα καταφέρνουν. Όπως συνέβη πριν από λίγες μέρες στην Χερσόνησο, με θύμα έναν 62χρονο επιχειρηματία. Κατήγγειλε πως έκανε λάθη που του στοίχισαν 23.000 ευρώ. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, που πιθανότατα είναι μέλος σπείρας, δεν έχουν αποδώσει και συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο 62χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε στις 31 Μαΐου ένα τηλέφωνο από έναν άνδρα που του παρουσιάστηκε ως ο διευθυντής της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου Χερσονήσου.

Ο «δήθεν» οικονομικός διευθυντής αφού του εξέθεσε μία σειρά από στοιχεία, τον έπεισε πως πρέπει να πραγματοποιήσει τρεις συναλλαγές συνολικού ύψους 23.000 ευρώ!

Ο 62χρονος, νομίζοντας, πως όντως πρόκειται για στέλεχος της δημοτικής αρχής προχώρησε στις καταθέσεις. Ωστόσο, χθες (04-06-2024) διαπίστωσε πως είχε πέσει θύμα απάτης με αποτέλεσμα να κάνει καταγγελία στην αστυνομία. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version