Site icon NewsIT

Κρήτη: Διακόπηκε η εν πλω διαμαρτυρία για τα χημικά της Συρίας – Αιτία η ξαφνική επιδείνωση του καιρού!

26.07.2014 | 19:20
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Αντιμέτωποι και με τον άσχημο καιρό βρίσκονται οι ακτιβιστές που συμμετέχουν στην επιχείρηση προσέγγισης στο σημείο που πραγματοποιείται η διαδικασία υδρόλυσης των χημικών της Συρίας ανοιχτά της Κρήτης.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Συντονιστικό Ενάντια στα Χημικά : “Οι εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στον ”Άγιο Νικόλαο” να αποπλεύσει ούτε σήμερα από την Παλαιόχωρα Χανίων. Δύσκολες συνθήκες επικρατούν και στα 120 μίλια ανοικτά των δυτικών ακτών της Κρήτης όπου βρίσκονται τα άλλα δύο σκάφη.

Οι συναγωνιστές προσπάθησαν να εντοπίσουν το θαλάσσιο χώρο υδρόλυσης χωρίς αποτέλεσμα γεγονός που σημαίνει ότι ‘Cape Ray’ κρύβεται. Ταυτόχρονα αφέθηκε σημάδι το οποίο αποτυπώνει τον ελληνικό χώρο της ΑΟΖ. Τα δύο σκάφη επιστρέφουν στη Παλαιόχωρα προκειμένου να αποφύγουν προβλήματα με τις άσχημες καιρικές συνθήκες”.

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σπάρτη: Αυτοψία στον τόπο της αεροπορικής τραγωδίας – Δύο νεκροί από τη συντριβή του αεροσκάφους – Άνοιξαν το αλεξίπτωτο αλλά δεν τα κατάφεραν!

Ήπειρος: Ακρωτηριάστηκε το χέρι παιδιού σε πλυντήριο ρούχων – Κατέρρευσε από τους φρικτούς πόνους μέσα σε μια λίμνη αίματος!

Καρδίτσα: Έτσι σκοτώθηκε ο νονός στο γλέντι μετά τη βάπτιση – Αποκαλύψεις για την τραγωδία που βύθισε στο πένθος Κρήτη και Θεσσαλία!

Μαγνησία: Σπαραγμός στην εθνική οδό για τις δύο αδερφές και το φίλο τους που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Δείτε φωτό και βίντεο!

Λάρισα: Αιφνιδιαστικό λουκέτο χρηματιστηριακής εταιρείας αφήνει επί ”ξύλου κρεμάμενους” τους επενδυτές – Απάτη ύψους 1.500.000€!

Πάτρα: Άνοιξε την πόρτα του ξενοδοχείου και έπεσε πάνω στον κουμπάρο – Η απόλυση από την τράπεζα και οι σκηνές απείρου κάλλους…

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version