Τοπικά Νέα

Κρήτη: Έδεσε το μουλάρι σε δέντρο και το άφησε να πεθάνει (ΦΩΤΟ)

Σε άθλια κατάσταση βρήκαν ζωόφιλοι ένα μουλάρι που εγκατέλειψε ο ιδιοκτήτης του, στην περιοχή της Μεσαράς.

Το άτυχο ζώο ήταν δεμένο σε ένα δέντρο, χωρίς φαγητό και νερό, ενώ το σώμα του κάλυπταν μύγες και πληγές από τα τσιμπήματα των εντόμων. Σε κακή κατάσταση ήταν και οι οπλές του ζώου.

Τα μέλη της οργάνωσης «Agia Marina Donkey Rescue» ενημερώθηκαν από κατοίκους της περιοχής, παρέλαβαν το μουλάρι και το περιέθαλψαν στον ειδικό χώρο που έχει στην Αγία Μαρίνα του Σίβα του Δήμου Φαιστού.

Πηγή: e-mesara.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα