Τρίτη, 2 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Κρήτη: Εικόνες από τη χασισοφυτεία που βρέθηκε μέσα σε θερμοκήπιο στα Χανιά

Κρήτη: Εικόνες από τη χασισοφυτεία που βρέθηκε μέσα σε θερμοκήπιο στα Χανιά

Η χασισοφυτεία στην Κρήτη εκριζώθηκε και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις στα Χανιά. Βίντεο και φωτογραφίες από τα όσα βρέθηκαν μέσα σε θερμοκήπιο.

Ένα θερμοκήπιο στα Χανιά είχε μετατραπεί σε εργαστήριο παραγωγής ναρκωτικών, με τους αστυνομικούς στην Κρήτη να αξιολογούν μια σειρά από πληροφορίες και να πραγματοποιούν επιχείρηση. Η χασισοφυτεία εντοπίστηκε και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις. Πέρασαν χειροπέδες τόσο στον καλλιεργητή όσο και τον εργάτη του.

Όλα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα (06-06-2024) όταν οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν «έφοδο» σε σπίτι και στο θερμοκήπιο που διατηρούσε ένας 45χρονος στην Κίσσαμο Χανίων στην Κρήτη.

Στο θερμοκήπιο οι Αρχές βρήκαν την χασισοφυτεία που αποτελούνταν από 1.050 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως και 1,3 μέτρων ενώ σε αποθήκη που υπήρχε στο χώρο εντόπισαν το συσκευαστήριο και αποξηραντήριό του. Εκεί μέσα έκρυβε πάνω από 31 κιλά χασίς.

Πιο αναλυτικά, από τις έρευνες στο θερμοκήπιο, την αποθήκη και το σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν: 1.050 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1.30 μέτρων, 31 κιλά και 650 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά, πλάστιγγα, διάφορες σακούλες με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης, σακιά με λιπάσματα, γεωργικά εργαλεία και άλλα πειστήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο ιδιοκτήτη και καλλιεργητή ενώ παράλληλα χειροπέδες πέρασαν και στον 35χρονο εργάτη του ο οποίος φρόντιζε την φυτεία.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις