Τοπικά Νέα

Κρήτη: Έπεσε στο φαράγγι κι έσπασε το πόδι της

Νέο ατύχημα με τραυματισμό τουρίστα σε φαράγγι.

Το φαράγγι του μονοπατιού Ε4 στη Σούγια διέσχιζε το απόγευμα ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες, η 62χρονη γυναίκα έχασε την ισορροπία της και κατά την πτώση της έσπασε το πόδι της.

Λόγω του ατυχήματος, το ζευγάρι ακινητοποιήθηκε στο σημείο όπου βρισκόταν και ζήτησε βοήθεια από τις αρχές, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Άμεσα, έξι πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Καμπανού, ξεκίνησαν επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση του ζευγαριού, καθώς οι δύο τουρίστες είχαν εγκλωβιστεί σε δύσβατο σημείο.

Η επιχείρηση που ξεκίνησε γύρω στις 5:30 το απόγευμα ολοκληρώθηκε με επιτυχία, καθώς οι πυροσβέστες μετέφεραν την τραυματισμένη πεζοπόρο στην παραλία της Σούγιας, από όπου με πλωτό μέσο οδηγήθηκε στην Αγία Ρουμέλη όπου ανέμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η 62χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής προκειμένου οι γιατροί να περιποιηθούν το τραύμα της.

πηγή: cretapost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα