Site icon NewsIT

Κρήτη: Έρευνες της Ιντερπόλ και τηλεφώνημα του Κάμερον για τον αγνοούμενο Βρετανό τουρίστα!

10.07.2014 | 12:05
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Στις έρευνες συμμετέχουν δυο αξιωματικοί της Ιντερπόλ και δυο ιδιωτικοί αστυνομικοί μαζί με την οικογένεια του Βρετανού.

Μια γιγαντιαία επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί για τον εντοπισμό του 73χρονου Βρετανού Αρθουρ Τζόουνς τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις 19 Ιουνίου στην ευρυτερη περιοχή του γερμανικού νεκροταφείου του δήμου Πλατανιά.

Στις έρευνες συμμετέχουν δυο αξιωματικοί της Ιντερπόλ και δυο ιδιωτικοί αστυνομικοί μαζί με την οικογένεια του Βρετανού. Για την υπόθεση του βρετανού έχει ενδιαφερθεί και ο πρωθυπουργό της Μ.Βρετανίας Τζ. Κάμερον που έχει επικοινωνήσει για το ζήτημα με την ελληνική κυβέρνηση.

Άνδρες της αστυνομίας, της ΕΜΑΚ, υπηρεσιακά στελέχη της διεύθυνσης πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας, εθελοντές σαμαρείτες, θυροφύλακες με τέσσερα τζιπ καθώς επίσης τέσσαρα αυτοκίνητα με υπαλλήλους του δήμου καθώς και απλοί πολίτες χτενίζουν την περιοχή 4.500 τετραγωνικών χιλιομέτρων σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του Βρετανού.

Τις έρευνες συντονίζουν ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων κ. Γεωργακάκης και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας για την Π.Ε. Χανίων Τάσος Κουρουπάκης. Μιλώντας στο Cretalive ο κ Κουρουπάκης ανέφερε ” Εξαντλούμε και την τελευταία ελπίδα που υπάρχει. Ελπιζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα.”

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Καβάλα: Πνίγηκε στο πρώτο μπάνιο των φετινών του διακοπών!

Τρίκαλα: Χειροπέδες σε πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας για επεισόδιο με τροχονόμους – Η κλήση που του έκοψαν τον έκανε έξαλλο!

Ρόδος: Αισχροκέρδεια χωρίς απόδειξη – Πόσο λέτε να πλήρωσε τουρίστας για ένα τέτοιο ποτήρι μπύρας;

Θεσσαλία: Αυτές είναι οι 24 σμαραγδένιες παραλίες που μαγεύουν – Ποιες έχουν πάρει τη γαλάζια σημαία!

Εύβοια: Η γυναίκα που κάνει διάσημη την ελληνική κουζίνα στο Μεξικό – Οι σπεσιαλιτέ και η χωριάτικη σαλάτα (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version