Τετάρτη, 3 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Κρήτη: Η προσπέραση έφερε γροθιές και χτυπήματα με μαγκούρες – Δύο άτομα στο νοσοκομείο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το αυτοκίνητο έβγαλε φλας και έκανε προσπέραση – Αυτό έκανε έξω φρενών τον οδηγό που έμεινε πίσω…

Τραυματισμένοι από γροθιές και… μαγκουριές κατέληξαν στο νοσοκομείο, δυο 66χρονοι άνδρες απο το Χόνδρο της Βιάννου που έκαναν το… σφάλμα να προσπεράσουν το αυτοκίνητο ενός 50χρονου θερμόαιμου από τη Γόρτυνα.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, το απίστευτο περιστατικό που κατέληξε σε βίαιο επεισόδιο σημειώθηκε χθες το πρωί (05-11-2013) στην περιοχή του Χόνδρου. Όλα ξεκίνησαν όταν οι 66χρονοι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο με τις συζύγους τους προσπέρασαν το αυτοκίνητο του 50χρονου στο οποίο επέβαινε ένας ακόμα νεαρός.

Φαίνεται ότι η προσπέραση εκλήφθηκε ως προσβολή και ο 50χρονος αφού προσπέρασε ξανά το αυτοκίνητο των ζευγαριών τους έστησε καρτέρι στο δρόμο. Όταν το αυτοκίνητο πλησίασε έκανε όπισθεν και έπεσε πάνω του ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε με γροθιές στους δυο άνδρες.

Σαν να μην έφτανε αυτό έβγαλε από το αυτοκίνητο του μια μαγκούρα και τους χτύπησε βίαια σε όλο τους το σώμα. Ευτυχώς ο 50χρονος δεν πλησίασε τις δυο γυναίκες που έντρομες παρακολουθούσαν το περιστατικό. Το περιστατικό σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς κατήγγειλαν οι δυο 66χρονοι στο αστυνομικό τμήμα της Βιάννου ενώ υποβλήθηκε και μήνυση σε βάρος του θερμοκέφαλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Βόλος: ”Έχασαν” το μωρό τους αναπάντεχα – Πέθανε τρίχρονο αγοράκι!


Ρόδος: Η γυναίκα που έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να βιάσουν ήταν πολύ σκληρό καρύδι…


Χανιά: Η ανήθικη πρόταση στο facebook δεν είχε την κατάληξη που περίμενε…

Γιάννενα: Ο κίνδυνος για τον κλέφτη στο μοναστήρι βρισκόταν ψηλά…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε