Site icon NewsIT

Κρήτη: Η βίλα του γιου της Γιάννας Αγγελοπούλου – Φωτό από το οικόπεδο!

31.10.2013 | 12:40
ΦΩΤΟ από irakliolive.gr

ΦΩΤΟ από irakliolive.gr

Σπίτι στην Κρήτη, τόπο καταγωγής της μητέρας του, πρόκειται να χτίσει ο πρωτότοκος γιος της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Μηχανικοί και αρχιτέκτονες τρέχουν για το ''παλάτι'' του Αγγελόπουλου junior προκειμένου να είναι έτοιμο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι...

Η παρουσίαση του βιβλίου της Γιάννας Αγγελοπούλου «My Greek Drama» στο Ηράκλειο της Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Φθινοπώρου και η επίσκεψη της οικογένειας Αγγελόπουλου στην Εμπαρο, γενέτειρα της σιδηράς κυρίας του «2004», έκανε ακόμη και τα νεότερα μέλη της να λατρέψουν το μέρος. Ηταν η πρώτη φορά που οι γιοι της Γιάννας είδαν τη μητέρα τους να συμμετέχει στο πανηγύρι της περιοχής και να πρωτοστατεί στα γλέντια χορεύοντας κρητικούς χορούς μέχρι αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με το irakliolive.gr, τα σχέδια επιβλέπει η ίδια η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία μάλιστα είναι διατεθειμένη να παρακολουθήσει και την πρόοδο των εργασιών, έστω και αν το πρόγραμμά της της επιβάλλει συχνά ταξίδια σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Η συμμετοχή της στο Ιδρυμα Κλίντον και η παρουσίαση του βιβλίου της «Μy Greek Drama» μπορεί να την αναγκάζουν να βρίσκεται διαρκώς σ’ ένα αεροπλάνο, ωστόσο η Εμπαρος πάντα θα έχει μια θέση στο πρόγραμμά της, πόσο μάλλον όταν πρόκειται να φιλοξενήσει την οικογένειά της.

«Τα παιδιά της Γιάννας, κοσμοπολίτες με επιχειρηματικό μυαλό, ίσως και να σκέφτονται την αξιοποίηση της κρητικής μάνας γης, με εξαγωγές στο εξωτερικό που θα συστήσουν τα κρητικά προϊόντα στα ακριβότερα delicatessen του κόσμου», λένε οι ντόπιοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Κρήτη: Ανάληψη… παγίδα για γυναίκα από ΑΤΜ – Έχασε 5.000€!

Ναύπλιο: Αστυνομικοί κοίταξαν τυχαία στο ρέμα και ”πάγωσαν” – Οι πρώτες απαντήσεις στο θρίλερ!


Ηράκλειο: Ο ληστής δεν έβγαλε τυχαία τις κάλτσες του, μπροστά στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού…

Πάτρα: Kαυτό βίντεο αναγκάζει γυναίκα να αλλάξει χώρα – Εξαφανισμένος ο εραστής της!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version