Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Καταδικάστηκαν για την επίθεση με σπασμένο μπουκάλι – Το θύμα έπαθε αμνησία!

ΦΩΤΟ από candianews.gr
ΦΩΤΟ από candianews.gr

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έχει πάθει αμνησία σύμφωνα με τους γιατρούς και παραμένει στο νοσοκομείο – Στο εδώλιο 4 άτομα για την υπόθεση…

Σε ποινές φυλάκισης 3 ετών με αναστολή καταδικάστηκαν χθες βράδυ από το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης οι 4 Βρετανοί που κατηγορούνται για την επίθεση στο συμπατριώτη τους ποδοσφαιριστή στα Μάλια, το 2008. Επιπλέον τους επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ στον καθένα.

Οι 4 Βρετανοί, ηλικίας 26-28 ετών, πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε φυλάκιση 4 ετών ο καθένας και είχαν αφεθεί ελεύθεροι μέχρι να γίνει το Εφετείο. Οι ίδιοι υποστήριξαν και χθες ότι δεν χτύπησαν τον 34χρονο σήμερα ποδοσφαιριστή, Rob Hughes. Στην απολογία τους οι 3 από τους 4 που παρέστησαν στο δικαστήριο ισχυρίστηκαν ότι ο Rob χτυπήθηκε από ομάδα άλλων συμπατριωτών τους ενώ εκείνοι ήταν παρόντες στο επεισόδιο χωρίς να πάρουν όμως μέρος.

Ο 34χρονος, που χτυπήθηκε με σπασμένο μπουκάλι στο κεφάλι και για 3 μήνες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση του ΠΑΓΝΗ, έχει και σήμερα σοβαρά προβλήματα, ενώ δεν θυμάται τίποτα πριν από το περιστατικό καθώς έχει χάσει τη μνήμη του.

Ο δημοσιογράφος του BBC, Charlie Rose, που ήταν χθες στη δίκη, δήλωσε πως οι κατηγορούμενοι άκουσαν ατάραχοι τη μείωση της ποινής τους. Η μητέρα του Βρετανού ποδοσφαιριστή, Maggie Hughes, δήλωσε στο BBC ότι τελικά είναι πολύ ικανοποιημένη με την ετυμηγορία του δικαστηρίου και θα συνεχίσει την προσπάθεια για τη δικαίωση και άλλων ανθρώπων που βρέθηκαν σε παρόμοια με το γιό της θέση στο εξωτερικό.

Πηγή: candianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε