Site icon NewsIT

Κρήτη: Μειώνονται δραματικά οι κρατήσεις στα αεροπλάνα – Πτώση 50% βλέπει ο αντιπρόεδρος της Aegean!

02.07.2015 | 11:30
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι επιπτώσεις του capital control και του δημοψηφίσματος φαίνονται κάθε μέρα που περνά όλο και πιο έντονα...

Tο “παρών” στην συγκέντρωση που διοργανώθηκε από τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις έδωσε ο αντιπρόεδρος της Aegean κ. Ευτύχης Βασιλάκης. Κατά την ημερίδα, έγινε ενημέρωση για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις παρουσία κοινωνικών φορέων και επιχειρηματιών.

Ο κ. Βασιλάκης μίλησε αναφορικά με την μείωση των κρατήσεων αεροπορικών θέσεων εσωτερικού και εξωτερικού. Συγκεκριμένα , ο ίδιος έκανε λόγο για μία δραματική εικόνα και σχολίασε πως έχει παρουσιαστεί 30% μείωση στις κρατήσεις θέσεων του εξωτερικού το οποίο αναμένεται να φτάσει το 50%, μέχρι το Σάββατο.

Ο αντιπρόεδρος της Aegean εξήγησε πως το μέγεθος της ζημιάς θα ξεκαθαριστεί στις επόμενες 20 ημέρες ενώ σχολίασε πως κατα 60% μειώθηκαν και οι κρατήσεις εσωτερικού. Μάλιστα, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: “Με αυτή την κατάσταση κανείς δεν ενδιαφέρεται να ταξιδέψει. Ο κόσμος ενδιαφέρεται να αγοράσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.”

Τέλος, σχολίασε πως η παρούσα κατάσταση οδηγεί στην απώλεια του ποιοτικού τουρισμού , “του αφρού της αγοράς”. “Σε αυτό το κλίμα αναστάτωσης, ο κόσμος αυτός νιώθει ότι στοχοποιείται”, ανέφερε.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version