Δευτέρα, 26 Αυγ.
28oC Αθήνα

Κρήτη: Μέσα στο αεροπλάνο του Σαουδάραβα πρίγκιπα – Εικόνες χλιδής στο περιθώριο των διακοπών [pics]

ΦΩΤΟ από neakriti.gr
ΦΩΤΟ από neakriti.gr

Ο Σαουδάραβας κροίσος φαίνεται ότι έχει αδυναμία στη χώρα μας και ειδικά στην Κρήτη. Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, ο πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ…

βρίσκεται αυτές τις μέρες και πάλι στην Κρήτη για διακοπές και συναντήσεις επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Ο 62χρονος «κροίσος» την τελευταία φορά (πριν τρία χρόνια) που βρέθηκε στην Ελλάδα, είχε συναντηθεί στην Αθήνα με τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ στην Κρήτη τον είχε υποδεχτεί η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Mάλιστα το πολυτελές jumbo που χρησιμοποίησε για τις μετακινήσεις του είχε εντυπωσιάσει. Στις φωτογραφίες φαίνεται ο χώρος των συσκέψεων με… το θρόνο του κροίσου να ξεχωρίζει στο βάθος, μιας και ο ίδιος χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα απαιτητικός στις επιλογές του για άνεση και πολυτέλεια, ενώ και η φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο δε λείπει από τον ιδιαίτερα επιβλητικό χώρο.

Αίσθηση ωστόσο το 2014 προκάλεσε η επιθυμία του ίδιου να κάνει τη βόλτα του με ποδήλατο από την Πλάκα μέχρι και την Ελούντα κινητοποιώντας τους πάντες για την ασφάλειά του…

Πληροφορίες των Παραπολιτικών αναφέρουν πως έχουν προκληθεί πολλές συζητήσεις για ενδεχόμενο επενδυτικό ενδιαφέρον του για τουριστικά ακίνητα. Ο Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ έχει περιουσία που αγγίζει τα 17,2 δισ. δολάρια και βρίσκεται στην 45η θέση της λίστας του Forbes.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε