Πέμπτη, 22 Αυγ.
32oC Αθήνα

Κρήτη: Μεθύσι μέχρι τελικής πτώσης με ούζο για πατέρα που έχασε το ανήλικο παιδί του

Κρήτη: Μεθύσι μέχρι τελικής πτώσης με ούζο για πατέρα που έχασε το ανήλικο παιδί του
ΦΩΤΟ istock

Ο πατέρας ήπιε 8 μπουκάλια ούζο στην Κρήτη και έπεσε σε ύπνο από το μεθύσι. Ο ανήλικος γιος του, βρέθηκε να περιφέρεται ολομόναχος στο ξενοδοχείο, για ώρες.

Σε περιπέτειες ένας 57χρονος πατέρας μετά από μεθύσι με ούζο στην Κρήτη. Όταν συνήλθε συνελήφθη από αστυνομικούς και πλέον κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Είχαν προηγηθεί, στο ξενοδοχείο που έμενε με το ανήλικο παιδί του, σκηνές που είχαν προκαλέσει ερωτήματα. Με το 9χρονο αγόρι να περιφέρεται ολομόναχο στις εγκαταστάσεις και να δείχνει ανήσυχο. Όπως διαπιστώθηκε ο πατέρας του έπεσε για ύπνο μεθυσμένος και παρά τις προσπάθειες να τον ξυπνήσει, αυτό ήταν αδύνατον.

Με 8 μπουκάλια ούζο να κυλούν στο αίμα του, ένας 57χρονος τουρίστας από τη Γερμανία, που διαμένει σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου στο Ηράκλειο, έχασε την επαφή με το περιβάλλον αλλά κυρίως με τον 9χρονο γιο του, με τον οποίο είχαν έρθει στην Κρήτη για διακοπές.

Το παιδί βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, κάτι που δεν θα τραβούσε την προσοχή όσων τον είδαν, αν αυτό δεν κρατούσε από το πρωί της Τρίτης 20 Αυγούστου έως το μεσημέρι, της ίδιας ημέρας.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο ανακάλυψαν, ότι ο πατέρας του παιδιού ήταν σε βαθύ ύπνο στο δωμάτιό του, δίπλα σε 8 μικρά μπουκάλια ούζο που βρέθηκαν στο κρεβάτι του.

Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο τμήμα, όπου έμεινε για σχεδόν 7 ώρες. Στο μεσοδιάστημα ειδοποιήθηκε η μητέρα του παιδιού που βρισκόταν στη Γερμανία και είναι σε διάσταση με το σύζυγό της.

Εκείνη έφτασε αργά το βράδυ της Τρίτης στο Ηράκλειο και παρέλαβε το παιδί της. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 57χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Χερσονήσου κατηγορούμενος για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις