Κυριακή, 7 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Κρήτη: Μια μέρα σαν σήμερα που ”πάγωσε” τη χώρα – Η ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο της εθνικής οδού!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Ένας χρόνος γεμάτος πόνο και αμέτρητα “γιατί” συμπληρώνεται σήμερα – Κανείς δεν έχει ξεχάσει τα θύματα της τραγωδίας

Ένας χρόνος αμείλικτων ερωτημάτων και πόνου συμπληρώνεται σήμερα, από τον άδικο χαμό του Δημήτρη Βουρβαχάκη και το Βαγγέλη Κελαράκη, των δύο διασωστών του ΕΚΑΒ που είχαν αφιερώσει τη ζωή τους στην πρόληψη από ατυχήματα και στην προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Οι δύο άνδρες, φίλοι και συνεργάτες, έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον, μετά από ένα τραγικό τροχαίο που έμελε να κόψει το νήμα της ζωής τους, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους, τη μεγάλη οικογένεια του ΕΚΑΒ, την Κρήτη αλλά και ολόκληρη τη χώρα, όπου μεταδίδονταν οι εικόνες της ανείπωτης τραγωδίας.

Ήταν λίγο πριν τις 09.00 το πρωί της 12ης Δεκεμβρίου 2012, όταν στα δημοσιογραφικά γραφεία “έσκασε” η πληροφορία για ένα σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό. Λίγη ώρα αργότερα γίνεται γνωστό ότι κατά ένα τραγικό τρόπο, θύματα του τροχαίου δυστυχήματος ήταν δύο άνθρωποι που είχαν ταχθεί στο να σώζουν ζωές… Μουδιασμένη η κοινωνία της Κρήτης πληροφορείται το θάνατο του Δημήτρη Βουρβαχάκη και το Βαγγέλη Κελαράκη.

Τρισάγιο στη μνήμη των δύο νεκρών τελέστηκε, το πρωί, στο σημείο όπου σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα, παρουσία διασωστών του ΕΚΑΒ, συγγενών του Δ.Βουρβαχάκη και το Β.Κελαράκη, του επιζήσαντα του τροχαίου Νίκου Μυρωδιά και του αντιπροέδου του ΕΚΑΒ, Αριστομένη Συγγελάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Μαγνησία: Τραγωδία με πατέρα δύο παιδιών – Έπεσε νεκρός μπροστά στους φίλους του!

Θεσπρωτία: Το θρίλερ για τον κυνηγό ξεκίνησε όταν δεν κατάφερε να σκοτώσει το αγριογούρουνο!

Φθιώτιδα: Σκοτώθηκε ο οδηγός και χαροπαλεύει η γυναίκα του – Σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό!

Ξάνθη: Τι φαντάζεστε πως έκαναν στο δημαρχείο για να χωρέσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο; (Φωτό)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε