Site icon NewsIT

Κρήτη: Οι παγίδες της εθνικής οδού στο ύψος του Φόδελε (Φωτό)!

11.12.2015 | 13:06
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

ΦΩΤΟ από flashnews.gr

''Η παρουσία και κίνηση ζώων στη μέση ενός δρόμου όπου τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, είναι παιχνίδι με τον κίνδυνο'' λένε διερχόμενοι οδηγοί...

Ζώα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κρήτης καλώς ή κακώς έχουμε συνηθίσει και μάλιστα για κάποιους τουρίστες αποτελεί και αξιοθέατο. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για την εθνική οδό Χανίων – Ηρακλείου. Η παρουσία και κίνηση ζώων στη μέση ενός δρόμου όπου τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, είναι παιχνίδι με τον κίνδυνο!  Στο ύψος του Φόδελε οι οδηγοί βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους τα ζώα να διασχίζουν την εθνική οδό και αναγκάζονται στο παρά πέντε να φρενάρουν απότομα με ταχύτητα το ένα μετά το άλλο, ό,τι και αν συνεπάγεται αυτό.

Σύμφωνα με διερχόμενο οδηγό, η ίδια εικόνα με τη σημερινή επικρατούσε και χθες στο ίδιο σημείο, γεγονός που σημαίνει ότι κάποιος κτηνοτρόφος αφήνει ελεύθερα να βοσκήσουν τα ζώα του σε κοντινή περιοχή στην εθνική οδό.

Είναι απαραίτητο οι αρχές να ενεργήσουν άμεσα πριν η ασυνειδησία του κτηνοτρόφου αφαιρέσει ζωή στην άσφαλτο. Δεν είναι δύσκολο να εντοπιστεί το άτομο που ασυνείδητα αφήνει τόσο κοντά στην εθνική οδό τα ζώα του, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές εκατοντάδων οδηγών και επιβατών οχημάτων.

Πηγή: flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version