Site icon NewsIT

Κρήτη: Πέθανε 42χρονος λίγο μετά την τελευταία του προπόνηση σε γυμναστήριο, βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του

14.05.2024 | 10:36
Κρήτη: Πέθανε 42χρονος λίγο μετά την τελευταία του προπόνηση σε γυμναστήριο, βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του

Τραγωδία στην Κρήτη, με έναν 42χρονο άντρα να αφήνει την τελευταία του πνοή, μετά από προπόνηση σε γυμναστήριο. Όταν έφυγε πήρε τηλέφωνο τη σύζυγό του. Λίγες ώρες μετά, εντοπίστηκε νεκρός

Ο άτυχος άντρας πέθανε στα 42 χρόνια της ζωής του, στην Κρήτη. Είχε κάνει τη συνηθισμένη του άσκηση σε γυμναστήριο και είχε ολοκληρώσει χωρίς να αισθανθεί κάτι ανησυχητικό. Πήρε τηλέφωνο τη σύζυγό του, για να της πει ότι επιστρέφει. Οι ώρες άρχισαν να περνούν όμως χωρίς να δίνει σημεία ζωής. Ενημερώθηκαν οι Αρχές και μέσα στη νύχτα εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του. Μέσα στον ανείπωτο πόνος τους, οι στενοί συγγενείς του, περιμένουν να μάθουν τα αίτια της τραγωδίας. Τι «πρόδωσε» τον άνθρωπό τους και έκοψε το νήμα της ζωής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαΐου του 2024, όταν ένας 42χρονος είχε ολοκληρώσει την προπόνησή του σε γυμναστήριο της πόλης.

Μόλις έφυγε επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύζυγό του λέγοντας «τελείωσα τη γυμναστική και σε είκοσι λεπτά είμαι σπίτι».

Ο άτυχος άνδρας έφυγε από το γυμναστήριο με σκοπό να επιστρέψει στο σπίτι του ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ.

Η σύζυγός του βλέποντας πως η ώρα περνούσε και δεν υπήρχε κανένα ίχνος του ανησύχησε. Τα ξημερώματα ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές  δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Άμεσα ξεκίνησε μία μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό του. Τελικά λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο θάνατός του πιθανότατα οφείλεται σε παθολογικά αίτια ωστόσο φως αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version