Site icon NewsIT

Κρήτη: Πέθανε στη γιορτή της λίγες μέρες μετά από εγχείρηση!

24.11.2014 | 13:00
ΦΩΤΟ από candianews.gr

ΦΩΤΟ από candianews.gr

Αβάσταχτος πόνος για την οικογένεια και τους φίλους της 27χρονης που δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή - Η εγχείρηση δεν έφερε τελικά το αποτέλεσμα που περίμεναν οι γιατροί...

Η 27χρονη Μαρία Σπανού, η Ηρακλειώτισσα που συγκίνησε προ καιρού για τη μάχη που έδινε να ξανακερδίσει τη ζωή, έσβησε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, ανήμερα της γιορτής της.

Η Μαρία είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο, χειρουργήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στον αγώνα της. Η άτυχη νεαρή νοσηλεύτηκε στο ΠΑΓΝΗ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη, όπου υποβλήθηκε σε επεμβάσεις, οι οποίες δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Μόλις διαγνώστηκε η ασθένεια, άρχισε ο Γολγοθάς. Στο Ηράκλειο οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου απάντησαν πως δεν αναλαμβάνουν τόσο λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις. Η έρευνα που έγινε οδήγησε την οικογένεια στη λύση της κλινικής του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η Μαρία Σπανού υπεβλήθη σε δύο επεμβάσεις στον εγκέφαλο με ρομποτική. Η Μαρία χρειάστηκε να νοσηλευτεί για περίπου δύο μήνες στην εντατική.

Η οικογένεια της 27χρονης είχε ζητήσει από την τοπική κοινωνία να βοηθήσει οικονομικά για τα έξοδα και μάλιστα είχε ανοιχτεί και τραπεζικός λογαριασμός…

Πηγή: candianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version