Δευτέρα, 8 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 32χρονος που έριχνε μπαλωθιές και σκότωσε τον μπατζανάκη του

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 32χρονος που έριχνε μπαλωθιές και σκότωσε τον μπατζανάκη του
cretapost.gr

Στις φυλακές οδηγείται ο 32χρονος που έριχνε μπαλωθιές και σκότωσε τον μπαταζανάκη του στο Οροπέδιο Καθαρούς στο Λασίθι στην Κρήτη, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.  

Ο 32χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα τον συγγενή του μετά από μπαλωθιές σε γλέντι στην Κρήτη, οδηγήθηκε σήμερα (08.07.2024) ενώπιων του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. 

Στην απολογία του ο 32χρονος δήλωσε συντετριμμένος ενώ περιέγραψε τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και σήμερα αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για τα όσα εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, στα χέρια των αρχών βρίσκεται πλέον και το όπλο που χρησιμοποίησε ο 32χρονος το οποίο και έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Πώς έγινε η τραγωδία

Όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (04.07.2024) όταν στο Οροπέδιο Καθαρού είχε στηθεί μεγάλο γλέντι με αφορμή την κουρά προβάτων.

Το αλκοόλ είχε την τιμητική του ενώ τόσο το θύμα όσο και ο δράστης είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες.

Κάποια στιγμή, την ώρα του κεφιού, ο 32χρονος βγάζει το όπλο και αρχίσει να ρίχνει μπαλωθιές. Τότε μία σφαίρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε τον 36χρονο Γιώργο στον θώρακα.

Άμεσα ο 36χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου με τους γιατρούς όμως να μην μπορούν να του προσφέρουν καμία βοήθεια καθώς ήδη είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Θεέ μου, τι έκανα» 

Μόλις ο 32χρονος συνειδητοποίησε ότι η σφαίρα βρήκε τον μπατζανάκη του υπέστη σοκ.

Κρατούσε το κεφάλι του και ούρλιαζε «θεέ μου, τι έκανα» ενώ πέταξε το όπλο από το χέρι του, χωρίς να θυμάται πού ακριβώς. Τελικά, ο 32χρονος λίγες ημέρες μετά το τραγικό συμβάν ανέφερε στους αστυνομικούς που είχε πετάξει το όπλο με τις αρχές να το βρίσκουν και να το στέλνουν στα εργαστήρια στην Αθήνα.

Ο 36χρονος Γιώργος ήταν οικογενειάρχης ενώ πίσω του αφήνει την σύζυγό του και το ανήλικο παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 36χρονος και ο 32χρονος είχαν άριστες σχέσεις και ήταν πολύ δεμένες οι οικογένειές τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις